Connect with us

Etkinlikler

GES’ten Atatürk ve Keban Barajı kadar enerji üretmek mümkün mü?

Published

on

Yenilenebilir ve temiz enerji alanında gerçekleştirdiği çalışmalarla ezber bozan ÜÇAY Mühendislik, İstanbul Fuar Merkezi (İFM)’nde 12-14 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek Enerji Verimliliği Kongre ve Fuarı’na 121 metrekarelik standıyla katılacak. Rusya-Ukrayna savaşı ile beraber enerjinin her geçen gün daha önemli hale geldiğini ifade eden ÜÇAY Mühendislik Enerji Grup Direktörü İlgin Eray, “ÜÇAY olarak fuarda ziyaretçilerimize Ar-Ge odaklı projelerimizi sunacağız. Ezber bozmaya devam edeceğiz” dedi.

Alanında 22 yıldır Türkiye lideri olarak hizmet veren ÜÇAY Mühendislik, İstanbul Fuar Merkezi (İFM)’nde 12-14 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek Enerji Verimliliği Kongre ve Fuarı’na katılacak. Enerji Verimliliği Kongre ve Fuarı’nın hem Türkiye enerji sektörü hem de kendileri için önemli olduğunu ifade eden ÜÇAY Mühendislik Enerji Grup Direktörü İlgin Eray, fuara 121 metrekarelik bir alanla katılacaklarını söyledi.

Üçay Mühendislik’in çalışmaları fuarda ziyaretçilerle buluşacak

Katıldıkları fuarlara büyük bir titizlikle hazırlandıklarını ifade eden Eray, “Rusya-Ukrayna savaşı ile beraber enerjinin önemi bir kez daha ortaya çıktı. Enerjide dışa bağımlı olan sanayi ülkelerinde fabrikalar, ya üretimi azalttı ya da üretimi durdurmak zorunda kaldı. Avrupa’da çeşitli ülkeler enerji krizinden dolayı art arda önlem alarak bu kışı en az hasarla atlatmanın uğraşısı içerisinde… Durum böyle olunca akıllara hep şu soru geliyor: Enerjide dışa bağımlı olmaktan nasıl kurtulabiliriz? ÜÇAY Mühendislik olarak enerji alanındaki çalışmalarımızı, projelerimizi Enerji Verimliliği Kongre ve Fuarı’nda ziyaretçilerimizle buluşturacağız.” dedi.

Kendi enerjimizi kendimiz üretebiliriz

Türkiye’nin çok önemli bir güneşlenme sahasına sahip olduğunun özenle altını çizen ÜÇAY Mühendislik Enerji Grup Direktörü İlgin Eray, “Ülkemiz, bulunduğu coğrafik koşullar göz önüne alındığında çok ciddi bir güneş potansiyeline sahip. Güneydoğu Anadolu Bölgesi ve Akdeniz Bölgesi başta olmak üzere ülkemizin güneş alma süresinin enerji anlamında değerlendirilmesi gerekiyor. ÜÇAY Mühendislik’in Güneş Enerji Santralleri (GES) başta olmak üzere yenilenebilir ve temiz enerji alanındaki çalışmaları ile kendi enerjimizi kendimizin üretmesi mümkün. Enerjisini kendi üreten ülkeler de enerjide dışa bağımlı olmaktan kurtulur. Hani klasik bir söylem vardır ya; ‘enerjiyi yöneten ülkeler geleceği de yönetir’ diye… İşte biz de kendi enerjimizi kendimizin üretmesi ve enerji anlamında dışa bağımlı olmaktan kurtulmamız durumunda Türkiye’nin çok önemli avantaj sağlayacağına inanıyoruz.” ifadesini kullandı.

GES’ten Atatürk ve Keban Barajı kadar enerji üretmek mümkün

ÜÇAY Mühendislik olarak yenilenebilir ve temiz enerji konularında önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Eray, Türkiye’de tahminen 80 milyon metre kare çatı alanı bulunduğunu vurguladı. ÜÇAY Mühendislik Enerji Grup Direktörü İlgin Eray, “Bu kadar alanda günümüz teknolojisindeki güneş enerjisi panellerinin kullanılmasıyla Keban ve Atatürk Barajı’nın ürettiği kadar enerji üretmek mümkün. Enerji tüketiminde binalar en yoğun yerler olarak karşımıza çıkıyor. Binaların kendi ürettiği enerjileri kullanması, enerjide dışa bağımlılığın azalmasına da katkı sağlayacaktır. İklim krizinin etkilerini yoğun olarak görmeye başladığımız günümüzde enerjisini üreten ve karbon emisyonlarının azalmasına katkı sağlayan binalara yönelim de hızla artıyor. ÜÇAY Mühendislik Ar-Ge kadrosu olarak bizler de enerji verimliliği ve temiz enerji üretimi konularında iddialı çalışmalarla ezber bozuyoruz.” dedi.

Üçay Mühendislik’in ‘Zero House’u ezber bozuyor

Ar-GE çalışmaları ile ÜÇAY Mühendislik’in farkını ortaya koyduğuna dikkati çeken Eray son olarak şöyle konuştu: “ÜÇAY’ınmühendisleri tarafından çevreci yaklaşımı ile geliştirilen ZeroHouse’ta hedef; karbon izini nötrlemek. ZeroHouse’ta yapılar için gerekli olan ısıtma, soğutma ve sıcak su ihtiyacı Isı Pompası Sistemleri, Yerden Isıtma Sistemleri ve VRF Sistemlerin kombine edilmesi ile karşılanmaktadır. Elektrikli araçların şarj istasyonu kurulumu da ZeroHouse konseptine entegre edilmiştir. Bu sistemler için gerekli olan elektrik enerjisi güneşten elektrik üretebilen Fotovoltaik Paneller ile sağlanmaktadır. Yenilenebilir Enerji Sistemleri sayesinde fosil yakıtlara bağımlı kalmadan enerji üreten ZeroHouse yapılar, karbon salınımsız bir dünya için de kritik bir konumda bulunmaktadır.”

Türkiye endüstrisine, alana özel, spesifik yayınlar üreten MONETA Tanıtım’ın sektörel dergilerinin editörlüğünü yapmaktayım. Yeni nesil, dinamik yayıncılık anlayışıyla, dijital ve basılı mecralarda içerik geliştirmek için çalışmaktayız.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Etkinlikler

İnvertör trendleri: Daha fazla dijitalleşme, esneklik, kararlılık ve iletişim

Published

on

By

İşlevlerini, orijinal görevleri olan doğru akımı alternatif akıma dönüştürmenin çok ötesine taşıyan yeni nesil invertörler, yükselişlerini sürdürerek 7/24 yenilenebilir enerji tedariki için hayati önem taşıyor. Dijitalleşme, esneklik, stabilite ve iletişim gibi trendler onları daha akıllı, daha sezgisel ve daha entegre hale getiriyor.

Modern invertörler alanındaki en son ürünleri, teknolojileri ve trendleri sunmaya hazırlanan Intersolar Europe 2024’ün ziyaretçileri, en son gelişmeler ve yenilikler hakkında daha fazla bilgi edinme ve tüm farklı işlev türlerini keşfetme fırsatına sahip oluyor. Intersolar Forum ve Intersolar Europe Konferansı‘ndaki çeşitli sunum programları ise, fuar programını tamamlıyor. Avrupa’nın enerji sektörüne yönelik en büyük fuarlar birliği olan The smarter E Europe’un bir parçası olan Intersolar Europe; ees Europe, Power2Drive Europe ve EM-Power Europe ile birlikte 19-21 Haziran 2024 tarihleri arasında Münih’te gerçekleştiriliyor.

İnvertörler, yenilenebilir enerji arzına geçişte önemli bir rol oynuyor. Küresel PV kurulum kapasitesi arttıkça, invertörlere olan talep de artıyor. Bu gelişme Wood Mackenzie’nin Küresel Solar PV İnvertör ve Modül Seviyesi Güç Elektroniği Pazar Payı 2023 raporunda açıkça yansıtılıyor. Rapor, 2022 yılına kıyasla 2023 yılında PV invertör sevkiyatlarının yüzde 48 oranında artığını gösteriyor.

Bu gelişmeyi yönlendiren bir dizi trend bulunuyor:

Trend 1: Kolay kurulum, çalıştırma ve bakım için dijitalleşme

Dijitalleşme ilerledikçe, günümüz invertörlerinin kurulumu, çalıştırılması ve bakımı daha kolay hale geliyor. Planlama, sistem tasarımı ve hata teşhisi için dijital araçların kullanımı, yaygın bir uygulama olarak öne çıkıyor. Bu, enerji tüketimini ve kendi ürettiği enerjiyi net bir şekilde görselleştiren yapay zeka ve bulut tabanlı enerji yönetimi uygulamalarının giderek yaygınlaşan kullanımıyla el ele gidiyor.

Trend 2: Güçlendirme ve ölçeklenebilirlik sayesinde daha fazla esneklik

En yeni nesil inverterler çeşitli uygulamalar için kullanılabiliyor. Giderek artan sayıda üretici artık elektrik şebekesi arızaları gibi olaylara karşı koruma sağlamak amacıyla sistemleri için güçlendirme seçenekleri sunuyor. Müşteriler, priz üzerinden bireysel cihazların beslenmesinden, batarya depolama sistemleri aracılığıyla büyük ölçekli kullanıcılar da dahil olmak üzere tüm hanelere güç sağlamaya kadar ihtiyaçlarına uygun bir dizi acil durum güç seçeneği arasından seçim yapabiliyor. Modern inverterler yüksek ölçeklenebilirliğe sahip olduğundan ve değişen gereksinimlere uyum sağlayacak şekilde tasarlandığından, fazla güneş enerjisiyle aküleri veya e-araçları şarj etmek ve ısı pompalarını çalıştırmak için kullanılabiliyor. Sonuç olarak, özel kullanıcılar ve küçük işletmeler, enerji talepleri artığında veya güneş enerjisi kurulumlarını yükseltmek istediklerinde inverterlerini değiştirmek zorunda kalmıyor.

Trend 3: 7/24 yenilenebilir enerji tedariki için şebeke dengeleyici inverterler

Modern inverterlerin şebeke dengeleyici özelliklere sahip olması giderek yaygınlaşıyor. Yüzde 100 yenilenebilir enerjilere dayalı bir güç kaynağı sistemine geçişte çok önemli bir rol oynuyor. Geçmişte volanları ve kısa devre güçleriyle konvansiyonel enerji santralleri istikrarlı voltaj ve güç hattı frekansını korumaktan sorumluyken; yenilenebilir enerji sistemlerinin artması, şebeke istikrarını sağlamak için şebeke oluşturan invertörlerin bu görevi devralmasını gerektiriyor. Örneğin, Almanya’da Federal Kabine yakın zamanda yenilenebilir enerji arzı için gerekli önlemleri ve düzenlemeleri tanımlayan Sistem İstikrarı Yol Haritasını kabul etti ve şebeke oluşturan inverterler kilit konular arasında yer alıyor. 

Trend 4: Açık arayüzler aracılığıyla akıllı iletişim ve entegrasyon

Yüksek iletişim ve ara bağlantı özellikleri, en yeni nesil inverterlerin ayırt edici özellikleridir. Çoklu dijital anahtarlama çıkışları, LAN portları, entegre bir WIFI arayüzü ve Modbus TCP ve SG-ready gibi ek dijital arayüzlerle, kolay devreye alma ve sistem yapılandırması, öz tüketimi ölçmek ve görselleştirmek için bir akıllı sayaca bağlantı, hızlı izleme veri alışverişi ve ayrıca klimalar, kızılötesi ısıtıcılar, ısı pompaları ve ısıtma elemanları gibi ek tüketicilerin entegrasyonu gibi çok sayıda avantaj sağlayabilir.

 Intersolar Avrupa 2024 ile inovasyonu yakından ve kişisel olarak deneyimleyin

 Intersolar Europe, 19-21 Haziran 2024 tarihleri arasında Münih’te en yeni inverter ürünlerini, teknolojilerini ve trendlerini sunacak. Ziyaretçiler, özellikle B3, B4 ve C1 salonları olmak üzere on sergi salonunda invertörlerin en son gelişmeleri ve yenilikleri ile tüm farklı işlev türleri hakkında daha fazla bilgi edinme fırsatına sahip olacak. Huawei, Power Electronics, SMA ve Sungrow gibi önde gelen inverter üreticileri fuarda olacak. Intersolar Forum’da (salon A3, stand A3.150) ve fuar başlamadan bir gün önce Uluslararası Kongre Merkezi Messe München’de (ICM) düzenlenecek Intersolar Europe Konferansı’nda gerçekleştirilecek çeşitli sunum programları fuar programını tamamlayacak.

Intersolar Europe ve paralel etkinlikler ees Europe, Power2Drive Europe ve EM-Power Europe, 19-21 Haziran 2024 tarihleri arasında Messe München’de enerji endüstrisi için Avrupa’nın en büyük fuarlar ittifakı olan inovasyon merkezi The smarter E Europe’un bir parçası olarak gerçekleşecek.

Continue Reading

Etkinlikler

Solar+Storage NX Fuarı İstanbul’da! Türkiye’nin Güneş Enerjisi Varlığına Çözüm Sunuyor ve İklim Değişikliği ile Mücadeleye Katkı Sağlıyor!

Published

on

By

Dünya ve ülkemiz iklim değişikliğinin olumsuz etkilerinden biri olan aşırı sıcaklarla boğuşurken; Türkiye’nin sahip olduğu güneş enerjisi varlığını sürdürülebilir ve depolanabilir kılan çözümler sunarak; hem üretimde enerji maliyetlerini azaltacak, hem de iklim değişikliği ile mücadeleye katkı sağlayacak Solar+Storage NX Fuarı, 31 Ağustos-02 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyarete açılıyor.

Yan sanayi ve teknoloji yatırımlarıyla birlikte EPDK’ya yapılan depolamalı RES ve GES başvurularının pazara 40-45 milyar dolarlık yatırım olarak yansımasını öngörülürken, dünya enerji liderlerini İstanbul’da buluşturacak fuarın sektör için minimum 2 Milyar USD iş hacmi yaratması bekleniyor.

Güneş Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneği GENSED iş birliği ile Solis Fuarcılık tarafından düzenlenen Solar+Storage NX Fuarı’nda 12 ülkeden 100’ü aşkın firma yer alırken, Amerika, Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarından 51 ülkeden 10 bini aşkın sektör profesyoneli ziyaretçi ağırlanacak. 9 bin 500 m2 büyüklüğündeki fuar alanında, Güneş Enerjisi Sistemleri, Enerji Depolama Teknolojileri, Mühendislik, Tedarik ve İnşaat, EPC Projeleri, Dijitalizasyon, Akıllı Enerji Çözümleri ve E-Mobilite ürün grupları sergilenecek. Solar+Storage NX Fuarı, kamu kuruluşları, belediyeler, enerji depolama yatırımcıları, lisanslı/lisanssız elektrik üreticileri, güneş enerjisi yatırımcıları, Endüstriyel veya Ticari Tesis Yöneticileri, proje geliştiriciler, tarım, ulaşım, turizm gibi pek çok sektörden geniş yelpazede sektör profesyoneli ziyaretçinin odak noktası olacak.

Kıtalararası ticaret ortaklığı ile Alım Heyetleri yeni yatırım fırsatları sunacak

İhracata odaklanan Solar+Storage NX Fuarı Alım Heyeti Programı kapsamında; ihracatçı firmalar, CIS ülkeleri, Balkanlar, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika başta olmak üzere hedef pazar ülkelerden gelen 300’ü aşkın uluslararası satın alma heyetleri ile ikili iş görüşmeleri fırsatları sunulacak. Ayrıca, kıtalararası ticaret ortaklığı ile 12 Afrika ülkesinden gelecek 30 kişilik özel nitelikli Alım ve Ticaret Heyeti’nin, Türk firmaları ile yeni yatırım-ticaret adımları atması bekleniyor.

Güneş enerjisi ile Türkiye sıfır karbon hedefine daha da yakınlaşacak

Yaklaşan Solar+Storage NX Fuarı hakkında bilgi veren Solis Fuarcılık ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Feraye Gürel,“Solar+Storage NX, güneş enerjisi ve enerji depolama çözümlerinin ve teknolojilerinin gelişimine katkıda bulunarak, iklim değişikliği ile mücadeleye ve ülkemizin yeşil mutabakat kapsamında sıfır karbon hedefine ulaşmada üzerine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmesinde kolaylaştırıcı rol üstleniyor” dedi. Gürel, Türkiye’nin tek güneş enerjisi ve depolama fuarı olarak sektöre yön verme misyonu üstlendiklerini belirtti ve Solar+Storage NX Fuarı’nın, yatırımcılarla proje geliştiricilerini, tüketicilerle arz sahiplerini ve kamu karar alıcıları ile enerji sektörünü aynı ağ içinde buluşturarak; uzun vadeli kalıcı iş birliklerine ve ticari anlaşmalara imkân yaratan fırsatlar yaratacağını kaydetti.

NextGen E-Mobility + Charge Expo & Summit Fuarı ve Zirvesi eş zamanlı düzenleniyor

Gürel, Solar+Storage NX Fuarı ile eş zamanlı olarak TEHAD’ın desteğiyle gerçekleşecek NextGen E-Mobility + Charge Expo & Summit Fuarı ve Zirvesi hakkında da bilgilendirmede bulundu. Fuarın elektrikli araç şarj altyapısı ile E-Mobilite endüstrisinin gereksinimlerini odağına alacağına dikkat çekti ve “NextGen E-Mobility + Charge Expo & Summit Fuarı ve Zirvesi’nde 12 ülkeden 100’ü aşkın katılımcı firmanın yer alacağını ve 10 binden fazla sektör profesyonelinin ziyaret etmesinin beklendiğini ifade etti. Zirve kapsamında düzenlenecek etkinliklere 100’ü aşkın uluslararası ve ulusal düzeyde uzman konuşmacı katılacak.

Sektörden fuara yoğun ilgi ve katılım devam ediyor

GENSED işbirliği ile düzenlenen Solar+Storage NX Fuarı’nın daha ilk yılında sektörün yoğun ilgisini kazandığını ifade eden Gürel, “HSA Grup, Asunim Grup, HENSEL, EFES Enerji, Daxler Energy, JA Solar, Dron Market, Avenof, Alkan Kablo gibi çok sayıda firma fuarımızda yer alıyor” dedi. Gürel, fuara paralel olarak Enerji ve Türk iş dünyası liderlerinin katılımıyla 31 Ağustos ve 01 Eylül’de TÜYAP Palace Hotel’de GENSED işbirliği ve konferans içerik ortağı dünyanın en saygın solar teknoloji dergisi PV Magazine Grup’un stratejik ortaklığı ile Solis Renewable Hub tarafından Solar+Storage Exclusive Forum düzenleneceğini belirtti.

African Turkish United Sisterhood oturumları Türk ve Afrikalı kadın liderleri biraraya getirecek

Solis Fuarcılık ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Feraye Gürel şöyle devam etti: “İklim krizine yönelik çözüm önerileri Solar+Storage NX’de sergilenecek ve konuşulacak. Bu kapsamda çok özel bir oturumumuz da var. Türkiye’de yenilenebilir enerji sektörü başta olmak üzere enerji sektörünün gelişiminde aktif rol alan kadın profesyonellerin iletişim grubu; TWRE – Yenilenebilir Enerji ve Enerji Sektörü Türk Kadınları ile enerji sektöründeki Afrikalı iş kadınlarının daha başarılı ve güçlü olması için kurulan oluşum; AWEap – Enerji ve Güç Sektörü Afrikalı Kadınları, African Turkish United Sisterhood’ oturumlarında bir araya gelecek”.

Dealroom Hibrit Fuar Platformu ile randevu talebinden, şirket tanıtımına herşey elinizin altında

Dealroom Hibrit Fuar Platformu, Solar+Storage NX Fuarı’nın katılımcı ve ziyaretçilerine sağladığı fırsatlardan sadece biri. Katılımcı ve ziyaretçiler bu alanda kendi şirket ve ürünleri hakkında bilgiler içeren sayfalar oluşturabiliyor veya var olan şirket sosyal medya hesapları, şirket web linklerini entegre edebiliyor, B2B görüşmeler için randevu talep edebiliyor, fuar esnasında Deal Room Mobil aplikasyonunun kullanarak ziyarete gelenlerin yaka kartı üzerindeki QR kodu okutarak kişisel verilerini kayıt altında toplayabiliyor. Hatta Deal Room platformu üzerinden kaydolan tüm ziyaretçilerin kişisel bilgilerini görüntüleyebiliyor.

20’den fazla stratejik partner destekliyor

Sektörü temsil eden bakanlıklar, kamu kuruluşları, iş dünyası ve sivil toplum örgütleri ile güçlü iş birlikleri kuran Solar+Storage NX Fuarı, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı başta olmak üzere EPDK, EPİAŞ desteği, GENSED işbirliği ve AKÜDER, ÇEDBİK, ETD, GÜYAD, MÜSİAD, TENVA, TÜROB’un stratejik partnerliği ile düzenleniyor. Efes Enerji “Ana Konferans Salonu” sponsorluğunu üstlenirken, Kontek Enerji “EPC” sponsorluğunu, HSA Enerji “Solar Panel Teknoloji” sponsorluğunu, Dron Market “Dron Teknoloji” sponsorluğunu ve Loggma Digital Energy Solutions da “Big Data” sponsorluğu ile Solar+Storage NX Fuarı’nın önemli katılımcıları arasında yer alıyor.

Solar Challenge şampiyonunu seçiyoruz

Solar+Storage NX Fuarı HSA Enerji, Kıraç Metal, Odin Safety sponsorluğunda “Solar Challenge” yarışmasına da ev sahipliği yapacak. Çatı GES Kurulum Ekipleri, çatı formatındaki alüminyum konstrüksiyon üzerine 4 adet güneş panelini en kısa sürede monte eden takımı belirlemek üzere kıyasıya yarışacak. Technicall – Kerem Çilli moderatörlüğünde gerçekleşecek renkli ve eğlenceli yarışma, her gün 10 takımın rekabetine sahne olacak. Günün hızlı takımı olmayı başaran ekip sürpriz hediyeler kazanacak ve Solar Challenge şampiyonu unvanına sahip olacak.

RES ve GES başvurularının pazara 40-45 milyar dolarlık yatırım olarak yansıması bekleniyor

GENSED’in Basın ve Medya İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Zeynep Can’ın verdiği bilgiye göre; 2035 Ulusal Enerji Planı’na göre; ülkemizin GES Kurulu gücünün 53.000 MWe, RES Kurulu gücünün ise 30.000 MWe olması hedefleniyor. Hız kazanan yatırımlar ile bugün GES kurulu gücü 10 bin megavata ulaşan Türkiye’nin GES’de önümüzdeki 12 sene içinde yaklaşık 6 kat, RES de yaklaşık 2,5 kat büyüme rakamlarına ulaşması öngörülüyor. Şubat 2022’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı sonrasındaki 15 aylık süreçte, 3 bin 818 işletme, 4 bin 600 MWe gücünde lisanssız GES ve RES yatırımı için teşvik belgesi aldı. Yan sanayi ve teknoloji yatırımlarıyla birlikte EPDK’ya yapılan depolamalı RES ve GES başvurularının pazara 40-45 milyar dolarlık yatırım olarak yansıması bekleniyor.

Continue Reading

Etkinlikler

Otomotiv Ekosistemi Türkiye’nin önde gelen etkinliği “Mobilite İnovasyon Zirvesi’nde buluşuyor!

Published

on

By

EFF Organizasyonun düzenlediği, otomotivin geleceğini belirleyecek olan Mobility Innovation Summit bu yıl üçüncü kez 14 Eylül 2023 tarihinde, Bilişim Vadisi/Kocaeli’nde katılımcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin en büyük Otomotiv Temalı ve Sektörün önde gelen Otomotiv ekosistem etkinliği olan Otomotivin Geleceği başlığı altında Mobilite İnovasyon Zirvesi, Türkiye ve dünyanın dört bir yanından misafir bekliyor. Katılımcı profili olarak C+ Level Yöneticileri, Otomotiv Ana Üreticiler ve Tier 1, Tier 2 seviyesindeki tedarikçiler, İlgili Kamu Kurumları, Enerji, Lojistik ve Ulaşım Sektör temsilcileri, Teknoloji Sağlayıcı firmalar, İş Analistleri, Medya Kuruluşlarını ağırlıyor.

Mobilite İnovasyon Zirvesi, alanında uzman konuşmacılarıyla, Mobilite, Connectivity, V2X, Otomasyon, Yapay Zeka ve Makine Öğrenimi, Robotik, Akıllı Üretim gibi birçok konunun ele alınmasını hedefliyor.

Çeşitli ülkelerden katılımların olacağı etkinlikte, 250+ üst düzey katılımcı, 15+ Sergi Alanı Sahibiyle birlikte nitelikli networking ortamı oluşturulup katılımcılara keyifli ve verimli bir zaman geçirme fırsatı sunuyor.

“Moneta Tanıtım” vasıtasıyla gelen katılımcılara tüm katılım opsiyonlarında %25 indirim sağlanacaktır.

Etkinlik hakkında daha fazla bilgi için mobilityinnovationsummit.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Continue Reading

Trendler